azim's fotopage
http://1.srv.fotopages.com/1/12712399.jpg
By: mohd azim mohd yusoff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Thursday, 13-Nov-2008 09:21 Email | Share | | Bookmark

salam semua..

aku telah berpindah ke..

http://azimyusoff.fotopages.com/

fotopages yg baru ini aku khususkan utk gmbr2 wedding yg aku tgkp..



Wednesday, 24-Sep-2008 01:49 Email | Share | | Bookmark



photo: waq jangguttouch
edit: tuan punya bdn..

hahah.. maaf la ye.. terpaksa edit gambar sendiri, takleh nak edit gmbr org lain sbb tak dpt job lg..
korang layan kan je..


Wednesday, 10-Sep-2008 02:15 Email | Share | | Bookmark
farah



photo: adhadi mohd
edit: azim


ini adalah hasil slps aku menghadiri kelas lightroom & photoshop anjuran saudara adhadi mohd pada 6 & 7 sept 2008 yang lepas


Friday, 29-Aug-2008 00:35 Email | Share | | Bookmark





thanks to berx sbb bg aku follow dia buat outdoor dgn pengantin ni.. pengalaman yg sgt berguna..
(aku taktau la mcmana nak bg link flikr berx ni, korg type je berx - mesti keluar gmbr dia.. recommended utk pengantin yg sedang mencari2 photog perkahwinan)..



Tuesday, 22-Jul-2008 00:30 Email | Share | | Bookmark
wedding aku



photo: waq jangguttouch
edit: tuanpunyabadan


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net